Naprapaatti hoitaa:

Migreeni

Migreeni aiheutuu osittain aivojen verisuonien supistumisesta ja osittain myös geenien säätelemänä. Kaikkia migreenikohtauksia aiheuttavia aivotapahtumia ei vielä tarkkaan tunneta.

Migreeni voidaan kokea monenlaisina oireina. Kohtauksen voi laukaista kirkas valo, voimakas tuoksu, stressi, kuukautiskierron eri vaiheet, nälkä, alkoholi, erillaiset ruoka-aineet tai jokin geeni. Migreeni voi tulla ennakko-oireilla tai ilman. Myös kasvojen alueen puutumista ja pistelyä voi esiintyä.

Särky on kohtauksen omaista 4-72 tuntia kestävää ja voimakkuudeltaan kohtalaista tai kovaa ja siihen voi liittyä aistiherkkyyden muutoksia. Tyypillisimmin kipu paikallistuu silmän taakse. Migreenisäryn alku ja loppu ovat selkeät. Löydökset ovat moninaisia ja vaihtelevia. Näkökenttäpuutoksia voi esiintyä ja ne ovat tavallisia. Puolioireet ovat mahdollisia kuten myös neurologiset oireet, joita voi olla mm huimaus ja puhevaikeudet.

Puutumista voi ilmetä raajoissa ja kasvoilla, raajojen voimattomuuden tunnetta tai jopa toispuoleista ohimenevää halvauksen tunnetta.

Kivun lisäksi pahoinvointia ja oksentelua, suoliston toiminnan lamaantumista, hikoilua, palelua ja verenpaineen sekä pulssin muutoksia ilmenee joillain henkilöillä. Kasvon alueen ja silmien punoitusta ja hikoilua saattaa esiintyä sekä kivun puoleisen sieraimen tukkoon menemistä. Oireita saattaa pahentaa kirkas valo, voimakas haju tai kova ääni.

migreeni
Naprapatia » Näitä hoidamme » Migreeni