Naprapatia

Mitä on naprapatia?

Naprapatia on fysiatrinen tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja –toimintahäiriöiden tutkimiseen, hoitoon, kuntoutukseen ja ennaltaehkäisyyn erikoistunut hoitomuoto.

Naprapaatti on manuaalisen lääketieteen asiantuntija, jonka työssä korostuu taito tutkia ja hoitaa kaikkia toiminnallisia tuki- ja liikuntaelinongelmia kuten selkäkipuja, niveloireita, lihasvammoja ja niska-hartiaseudun ongelmia. Kaikissa TULE-vaivoissa voitte ottaa yhteyttä suoraan asiantuntevaan naprapaattiin. Tervetuloa!  

Hoidot ja menetelmät

hoidot ja menetelmat

Naprapatian hoitomentelmät

Naprapaatti käyttää monipuolisia hoitomenetelmiä apunaan ja hoidolla pyritään palauttamaan ja lisäämään potilaan työ- ja toimintakykyä sekä ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia ja toimintahäiriöitä.

Lue lisää hoitomuodoista >

Naprapaatti hoitaa

Naprapaatti on koulutettu hoitamaan laaja-alaisesti kiputiloja, näihin lukeutuu mm. selkä- ja niskakipu, olkapääkipu, polvikipu ja iskiasoireet. Lisäksi naprapaatti hoitaa rasitusperäisiä ongelmia, kuten tenniskyynärpäätä ja polven alueen rasitusvammoja. Myös päänsärky ja huimausoireet kuuluvat naprapaatin hoitamiin ongelmiin. Lue lisää >

tyoterveys

Naprapatia » Mitä on naprapatia?