Suomen Naprapaattiyhdistys

Suomen Naprapaattiyhdistys on toiminut vuodesta 1975 tiedottaen naprapatiasta, valvoen jäsentensä ammatillisia ja palkkauksellisia etuja ja toimintaa, sekä kehittäen jäsentensä TULE-kuntoutuksen ammattitaitoja ja -tietoja ammattinsa harjoittamisessa.

Naprapaattiyhdistys toimii moniammatillisessa yhteistyössä eri viranomaisten, terveydenhuollon toimijoiden ja muiden julkishallinnollisten organisaatioiden kanssa niin kotimaassa kuin kansainvälisissä yhteyksissä. Kansainvälisenä kattojärjestönä toimii International Federation of Naprapathic Associations (IFONA).

Yhteystiedot Suomen Naprapaattiyhdistys Ry

Kehräsaari B 3. krs, 33200 Tampere
info@naprapaattiyhdistys.fi

Suomen naprapaattiyhdistyksen hallitus 2018