Etäkoulutus syksy 2021 - luennoitsija sydän- ja rintaelinkirurgian professori Jari Laurikka

Suomen Naprapaattiyhdistys järjestää viime keväänä paljon suosiota ja hyvää palautetta saaneelle etäkoulutukselle jatkoa.

Lue lisää kirjoituksesta 'Etäkoulutus syksy 2021 - luennoitsija sydän- ja rintaelinkirurgian professori Jari Laurikka'...

Suomen Naprapaattiyhdistys ry:n etäkoulutus keväällä 2021 - fysiatri Jari Ylinen

Viimeinen vuosi on mennyt enemmän ja vähemmän poikkeavissa oloissa, mikä on aiheuttanut muun muassa Suomen Naprapaattiyhdistyksen koulutusrintamalla päänvaivaa. Yhdistys haluaa vuosittain tarjota jäsenilleen ammattitaitoa edistäviä ja päivittäviä koulutuksia.

Lue lisää kirjoituksesta 'Suomen Naprapaattiyhdistys ry:n etäkoulutus keväällä 2021 - fysiatri Jari Ylinen'...

Vuosikokous ja koulutuspäivät 2020

Syyskuun 11-12.9.2020 saatiin vihdoin pidettyä keväällä peruuntunut naprapaattiyhdistyksen koulutuspäivät sekä vuosikokous. Koulutuspäivien teemana oli Vertti Harjuniemen pitämä luento henkilöbrändäyksestä sekä Vesa Tabellin pitämä mielenkiintoinen koulutus toiminnallisestaneurologiasta naprapatiassa.

Lue lisää kirjoituksesta 'Vuosikokous ja koulutuspäivät 2020'...

Naprapaattien vastaanotot COVID-19 pandemian aikana

Suomen Naprapaattiyhdistys tiedottaa jäseniään toimimaan valtiovallan ja THL:n ohjeistusten mukaisesti. Tarkempaa tietoa paikkakuntasi naprapaattien vastaanottojen aukioloista saat heidän omilta www-sivuiltaan tai soittamalla hänelle.

Lue lisää kirjoituksesta 'Naprapaattien vastaanotot COVID-19 pandemian aikana'...

Kevään 2020 koulutustapahtuma

Suomen naprapaattiyhdistys ry on päättänyt peruuttaa 27.-28.3.2020 suunnitellun koulutuksen ja vuosikokouksen vallitsevan korona-tilanteen vuoksi. Seuraamme päätöksessämme Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten antamia ohjeita varsin poikkeuksellisessa tilanteessa.

Lue lisää kirjoituksesta 'Kevään 2020 koulutustapahtuma'...

Naprapaattiyhdistyksen koulutuspäivät ja vuosikokous 29.-30.3.2019

Helsingissä Pasilassa pidettiin Suomen Naprapaattiyhdistyksen koulutuspäivät ja vuosikokous. Kevään koulutuksessa perehdyimme lihaskalvojen maailmaan ja liikkeen hallintaan. Kouluttajana toimi faskiakäsittelyihin perehtynyt naprapaatti Mikaela Hackman.

Lue lisää kirjoituksesta 'Naprapaattiyhdistyksen koulutuspäivät ja vuosikokous 29.-30.3.2019'...

Selkäliitto 30-vuotta juhlaseminaari

Naprapaattiyhdistys osallistui Selkäliiton juhlaseminaariin 14.9.2019 Helsingissä. Selkäliitto juhlisti näin 30-vuotista järjestöään. Seminaarissa oli monia mielenkiintoisia puhujia ja luentoja.

Lue lisää kirjoituksesta 'Selkäliitto 30-vuotta juhlaseminaari '...

Syksyn 2018 koulutus jäsenille

SYKSYN KOULUTUS 22 H RISTEILY HKI-TALLINNA-HKI 19.10.-20.10.2018

Lue lisää kirjoituksesta 'Syksyn 2018 koulutus jäsenille'...

Naprapaattiyhdistyksen uusi Twitter-tili

Tervetuloa seuraamaan Naprapaattiyhdistyksen uutta Twitter-tiliä osoitteessa https://twitter.com/naprapaattiry. Twittertilin tunniste on @naprapaattiry. Tällä toiminnalla yhdenmukaistetaan sosiaalisenmedian kanavien nimiä näiden uusien www-sivujen naprapaattiyhdistys.fi mukaiseksi. Tervetuloa seuraamaan naprapaattien osaamista tule-kuntoutus alalla.

Lue lisää kirjoituksesta 'Naprapaattiyhdistyksen uusi Twitter-tili'...